cikluszavar?
rendszertelen menstruáció?
PMS tünetek?

A femivity BALANCE női ciklust támogató étrend-kiegészítő tabletta gyógynövényekkel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal segít egyensúlyba hozni és egyensúlyban tartani a menstruációs ciklust és a női hormonrendszert

Menstruációs PROBLÉMÁID VANNAK?

Előfordul, hogy késik vagy akár teljesen kimarad a menstruációd?
Kiszámíthatatlan, rendszertelen a menzeszed?
Ingerlékenységet, szorongást, lehangoltságot, puffadást és mellfájdalmat tapasztalsz a menstruáció előtt?
Vannak alhasi fájdalmaid, görcsök, puffadás, hányinger, hasmenés vagy fejfájásod a menstruáció során?
Vérzési rendellenességeid vannak?

A femivity Balance segít!

A femivity Balance étrend-kiegészítőt megtalálod a  kiemelt üzleteiben is.

MIÉRT VÁLASZD A FEMIVITY BALANCE-T?

A femivity Balance étrend-kiegészítő tablettát speciálisan nőknek fejlesztettük ki a hormonháztartás támogatásáért a menstruációs ciklus során.
A stressz, a helytelen táplálkozás, a fogamzásgátlók szedése, valamint a kozmetikumokban és a környezetünben megtalálható vegyi anyagok felboríthatják a nők hormonális egyensúlyát.

A femivity Balance segít fenntartani a jó közérzetet és a testi-lelki egyensúlyt a női ciklus alatt.
A gyógynövények használata egészségmegőrzésre és gyógyítás céljából évezredes múltra tekint vissza, manapság pedig már a modern tudomány is elismeri hatékonyságukat.
A femivity Balance étrend-kiegészítőt megtalálod a kiemelt üzleteiben is.

mit tartalmaz?

Évszázadok óta használják a hagyományos kínai orvoslásban a női hormonegyensúly helyreállítására, továbbá a vérkeringés elősegítésére és a menstruációs rendellenességek, például a fájdalmas, görcsös menstruáció (dysmenorrhoea), valamint a nők egyéb egészségügyi problémáinak kezelésére. Gyulladáscsökkentő hatással is bírhat, amely hozzájárulhat a menstruációs tünetek enyhítéséhez (görcsoldó hatás).

Tanulmány: Dietz BM, Hajirahimkhan A, Dunlap TL, Bolton JL. Botanicals and Their Bioactive Phytochemicals for Women’s Health. Pharmacol Rev. 2016;68(4):1026-1073. doi:10.1124/pr.115.010843

Javíthatja az egészséges női reprodukciós képességet, az ösztrogén és progeszteron hormonális egyensúlyát, pozitív hatása lehet a policisztás petefészek-szindrómára (PCOS), a petefészekben található tüsző növekedésére és fejlődésére, a petesejtek minőségére, valamint a meddőségre.

Tanulmány: Pandey AK, Gupta A, Tiwari M, et al. Impact of stress on female reproductive health disorders: Possible beneficial effects of shatavari (Asparagus racemosus). Biomed Pharmacother. 2018;103:46-49. doi:10.1016/j.biopha.2018.04.003

Segíthet a menstruációval járó kellemetlen tünetek enyhítésében, támogathatja az ösztrogénképződést, erősítheti az immunrendszert, növelheti az energiaszintet (vitalizál és frissítő hatással bír) valamint hozzájárulhat a stressz és depresszió csökkentéséhez.

Tanulmány: Brooks NA, Wilcox G, Walker KZ, Ashton JF, Cox MB, Stojanovska L. Beneficial effects of Lepidium meyenii (Maca) on psychological symptoms and measures of sexual dysfunction in postmenopausal women are not related to estrogen or androgen content. Menopause. 2008;15(6):1157-1162. doi:10.1097/gme.0b013e3181732953

Javíthatja a petefészek működését és a fertilitást (termékenységet), valamint a férfi nemi hormon túlsúlyát (hiperandrogenizmus), beleértve az aknét és a fokozott szőrnövekedést, ami tipikus PCOS tünetegyüttes. Jótékony hatással bírhat az ovulációra (peteérésre) és javíthatja a sejtek inzulinérzékenységét.

Tanulmány: Kamenov Z, Gateva A. Inositols in PCOS. Molecules. 2020;25(23):5566. Published 2020 Nov 27. doi:10.3390/molecules25235566

Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, segíthet az alhasi görcsök leküzdésében.

Hozzájárul a normál vérképződéshez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez.

Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és szerepet játszik a sejtosztódásban.

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez és a normál vörösvérsejtképződéshez.

információk

Ingyenes házhozszállítás 10.000 Ft feletti vásárlás esetén

vélemények

Albert Edit Szabó István
Albert Edit Szabó István
2021-11-26
ajánlja
Mindenkinek ajánlom nekem sok mindenben segített .
Fruzsina Gál
Fruzsina Gál
2021-11-16
ajánlja
Nekem nagyon bevált a termék, már több havi adagot rendeltem belőle. Nőként fontosnak tartom, hogy pluszban figyeljünk a hormonháztartásunk egyensúlyára.🥰🥰🥰
Bianka Olsovszky
Bianka Olsovszky
2021-11-15
ajánlja
Mindenkinek szívből ajánlom, nekem nagyon bevált! Sokat segített. :)
Dóra Mészáros
Dóra Mészáros
2021-11-15
ajánlja
Úgy gondolom nagy segítség lehet azoknak akik cikluszavarral küzdenek. Enyhiti a tuneteket es egyensulyban tartja a hormonrendszert. 💜⚖️🌸
Anikó Katona
Anikó Katona
2021-11-15
ajánlja
Ezt minden nőnek szednie kéne😊!
Lilla Somogyi
Lilla Somogyi
2021-11-15
ajánlja
Az egyik legjobb női táplálékkiegészítő, amit próbáltam! Nem csak vitaminok, de gyógynövények is találhatók benne! 🥰 Jó szívvel ajánlom! 😊
Zsuzsanna Kardos-Kovacs
Zsuzsanna Kardos-Kovacs
2021-11-15
ajánlja
A Femivity az a szuper étrend-kiegészítő amit mindenkinek ajánlok szülést követően (is). Remekül helyreállítja - és megfelelő szinten is tartja a hormonháztartást. Sok hasznos gyógynövényt és vitamint tartalmaz. Minden menstruációs zavarral küzdő hölgy számára gyógyír.
Vajai Vincencia
Vajai Vincencia
2021-11-14
ajánlja
Mindenkinek nagyon ajánlom, aki menstruacios problemakkal kuzd!
Brigitta Banga
Brigitta Banga
2021-11-14
ajánlja
Tele van vitaminnal és ásványi anyagokkal ezért csak hasznos lehet a női szervezetnek💜🥰 Segít a nehéz napokon is! Ajánlani tudom.
Bíborka Bella Balog
Bíborka Bella Balog
2021-11-14
ajánlja
Nekem nagyon bevált a termék, már több havi adagot rendeltem belőle. Nőként fontosnak tartom, hogy pluszban figyeljünk a hormonháztartásunk egyensúlyára.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Így elsőként értesülhetsz exkluzív ajánlatainkról és akcióinkról!