femivity intim mosakodó gél

aloe vera kivonattal és az év gyógynövényével -
cickafark kivonattal

Gyengéden tisztítja, nyugtatja és ápolja az érzékeny, irritált bőrt

Testünk legérzékenyebb területén különösen fontos a gyengéd tisztítás a természetes pH-érték megőrzése mellett.
A femivity intim mosakodó gélt kifejezetten az intim területek tisztítására fejlesztettük ki.
Az aloe vera, cickafark, tejsav és panthenol természetes erejével gyengéden tisztítja, nyugtatja és ápolja az érzékeny, irritált bőrt.
A pH értéket az intim terület természetes pH értékéhez igazítottuk.

Naturix védjeggyel ellátott - természetes kozmetikum
femivity Intim Wash - válaszd a gyengédséget!

cickafark - az év gyógynövénye

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGyT) Gyógynövény Szakosztálya 2022-ben az Év Gyógynövényének a cickafarkat választotta.
A népi gyógyászatban évszázadok óta használják, a nők doktorának is nevezik, a nők elsőszámú gyógynövénye.
Kozmetikumok alapanyagaként gyulladáscsökkentő, antibakteriális és nyugtató hatású.

A cickafarkat gyomor- és bélgörcsökkel járó emésztési panaszok enyhítésére, valamint étvágyjavítóként és menstruációs fájdalmak esetén alkalmazzák. Külsőleg felületi sebek kezelésére, illetve nőgyógyászati, húgyúti és végbéltáji gyulladások esetén nyújthat segítséget.

Információk

A femivity Intim wash aloe vera és cickafark kivonatot tartalmazó intim mosakodó mindennapi használatra, mely segít egyensúlyban tartani a pH értéket az intim területen.

  • kíméletesen tisztít
  • mindennapi használatra
  • segít egyensúlyban tartani a pH értéket az intim területen
  • aloe vera kivonattal
  • cickafark kivonattal
  • tejsavval
  • panthenollal

Kiszerelés: 250 ml

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Xanthan Gum, Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Achillea Millefolium Extract, Lactic Acid, Panthenol, Sodium Lactate, Propylene Glycol, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Felhasználás:
Mindennapi használatra. A használatot követően öblítse le vízzel.

Figyelmeztetés:
Kizárólag külső használatra. A készítmény csak sérülésmentes bőrfelületen alkalmazható, szembe és nyálkahártyára ne kerüljön. A készítmény bármely összetevőjével szemben fennálló ismert túlérzékenység esetén ne használja azt. Ha a készítmény alkalmazása során bőrpírt, kiütést vagy más bőrelváltozást észlel, azonnal függessze fel a termék használatát.

NATURIX® védjegy

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 2016-ban és 2017-ben publikálta az ISO 16128-as szabványcsaládot, amely célul tűzte ki a kozmetikai termékek és alapanyagok egységes besorolását természetes és organikus szempontból.

A NATURIX® védjegy a bizonyítéka annak, hogy a femivity Intim wash egy ellenőrzött, hiteles, tanúsított rendszeren minősített olyan kozmetikai termék, mely biztonságot jelent az összetételét és a gyártását illetően.

A NATURIX® minősítés garanciát jelent arról, hogy a termékünk valóban a szabvány szerinti mértékben tartalmaz természetes/organikus összetevőket.

A NATURIX Kft. nonprofit szervezet, amelyet 2018-ban hoztak létre, kifejezetten a természetes / bio kozmetikumok tanúsítására.